Luen keittokirjoja iltaisin tai ruokatauoilla. Olen keräillyt niitä ja reseptejä jo 30 vuotta. Keittokirjoja pidän kulttuurikirjallisuutena siinä, missä runoutta. Erityisen mieluisia ovat tarinoivat keittokirjat, kuten tuoreehko musikaalinen Mojo. Kirjassa jutellaan musiikista ja netistä löytyy linkit sekä iTunesiin että Spotifyhin, mikä on mielestäni tosi mainiota keittokirjailua, kiitos vain Visa Nurmi, Iiro Rantala ja Antti Vahtera.
Ensimmäinen koulutukseni opasti kauhan varteen. Ruokinta on ollut osa arkea ja juhlaa monin tavoin. Tarinoita on kertynyt. Siispä Qaikussa #keittokirja ja omalta osaltani reseptejä ja ruokajuttuja Paa pataan -blogissa. Tunnuskuva on Tukholmasta, kauppahallista, jonka tarkkaa nimeä en tosin muista, mutta iso se oli ja täynnä herkullisia ruoka-asetelmia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti