sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Radiotulevaisuus?

Tuija Aalto kokoaa ajatuksia radion tulevaisuudesta.

Kun nyt pääsin taas kuvittelemaan tulevaisuutta, innostuin tietysti. Kas näin:

5. Kun kuvittelet tulevaisuutta 10 vuotta eteenpäin, vuoteen 2019, millaisia palveluita uskot tai toivot silloin olevan olemassa, jotka täyttävät niitä tarpeita, joita radio täytti aikaisimmin omalla kohdallasi?

Kuuntelen edelleen hyviä radio-ohjelmia ja arkistojen aarteita. Äänitearkistot ovat 10 vuoden kuluttua paremmin saatavilla ja niistä saa kätevästi haettua haluamiaan juttuja. Mobiilidigiradio toimii osana mukana kulkevaa medialaitetta. Äänitearkiston ohjelmat on geotägätty ja voin vaikkapa Haminaan mennessäni etsiä kätevästi Haminan historiaa käsittelevän radio-ohjelman ja kuunnella sen matkalla. RUK:n pihassa mobiili medialaite itse ehdottaa, että voisit kuunnella tämän jutun, koska olen pyytänyt radioarkiston aarteita ehdottamaan minulle paikallistarinoita sen mukaan, missä liikun. Ja Haminan torilla laite ehdottaa Pellen Gabrielin kuuntelua, koska olen lisännyt henkilökohtaisen geotägin siihen biisiin juuri sille paikalle.

1 kommentti:

Tuija Aalto kirjoitti...

Kiitos loistavasta vastauspatterista! Kuvitelmat osuvat hyvin samoille suunnille kuin mitä itsekin uskon ja toivon tapahtuvan