tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Automaaginen syötteiden jakaminen blogin kupeeseen

Otetaanpa vielä uusiksi opastus siitä, kuinka Blogger-blogin kupeeseen saa jaettua Google-syötteenlukijan (Reader) syötteet (edellinen ohjeeni oli loikkivainen). Eli näin se menee, jos haluat nähdä ruutukaappauksen isompana, klikkaa kuvaa.

Ensinnäkin Google-syötteenlukijassa voit jakaa juttuja sekä kavereillesi (jotka voivat seurata omassa Google-syötteenlukijassaan sinua) että  avoimen verkkoon. Klikkaa Jaa muille (Share).

Voit myös lisätä kommentin. Se näkyy kavereillesi. Voit tarkastella omia jaettuja klikkaamalla vasemman reunan navigoinnista Jaetut (Shared)-linkkiä.


Siirry jakamisasetuksiin.Aivan jakamisasetussivun alareunasta löydät linkin, joka johtaa jaettujen syötteiden lähettämiseen muille verkkosivuille.

Voit hieman säätää laatikon ulkonäköä ja syötteiden näyttämistä. Jos sinulla on Blogger-blogi, voit suoraan lähettää syötelaatikon blogiisi. Jos haluat sen johonkin muuhun blogiin tai verkkosivuille, kopio koodi.

Valitse oikea bloggerbogi, kirjoita haluamasi otsikko ja anna mennä.


Voit vielä raahaamalla siirtää sivuelementin haluamallesi paikalle (jos siirrät, tallenna).


Ja siinä se sitten on! Päivittyy aina automaattisesti kun jatkossa syötteenlukijassa klikkaat Jaa/Share-painiketta. Maagista ellei olisi pelkkää tekniikkaa.

Ei kommentteja: