maanantaina, huhtikuuta 26, 2010

Maalla ja merellä: #sometime2010 kutsuu!

Kolme vuotta sitten haaveilin naisten keskinäistsemppaustilaisuudesta, että kokoonnuttaisiin kannustelemaan toisiamme tvt-opetuskäyttöön. Ei ole vieläkään ollut puhtia ja porukkaa, jolla järjestää naistilaisuus. En tiedä, onko tarve häipynyt. Mutta keskinäistsemppauksille on aina tilaa. Ne poikivat.

Nyt kun ITK-päivillä käynnistä on eri puolilla Suomea toivuttu, heti uutta houkutusta kehiin: SoMeTime 2010. Kyse on Innovaatiojunan jälkitupruista, kyse on Sometun pikkujoulun kaiuista, kyse on Ystäväyrittäjyyden sivujuonteesta... tai no, oikeastaan kyse on Twitteristä, twiittien kudelmasta, aloitteesta ja siihen tarttuneista.

Kolmen vuoden takaisessa karvalakkimallisessa tapahtumakuvitelmassani haaveilin: luovaa hulluutta, iloa, hilpeyttä, hymyä, virkistysmeininkiä ja tosiAsiaa, tapaaminen luodaan sosiaalisen webin kautta ja hengessä. Kyllä noita kaikkia kaivataan edelleen. Ja niitä syntyy, kun uskalletaan heittäytyä kohti jotain mitä vielä ei ole. Yhdessä.


Jos aika passaa, tule rohkeasti mukaan! Luvassa on jotain kehkeytyvää... Maatapahtuma lauantaina 22.5. ja siitä jatkot Tukholman kautta koukaten. >>Ohjelma ja ilmoittautuminen. Kaveri kans mukaan.

Ei kommentteja: