lauantaina, elokuuta 11, 2007

Mobiili kuva klik-klik-klik...

Kävin tänään Hell-singin elohelteessä (lukuvuositarra opiskelijan muoviläpyskään, on muuten mageeta olla mummo-opiskelija-maanviljelijä-ope-yrittäjä... ja satutäti kaupan päälle, vaikka moni ei tiedä... no nyt ehkä pari tietää).

Espan puistossa oli ilostuttava kyltintöhrimisjuttu. Otin kuvan kännykällä. Lähetin Kuvitella! blogiini. Siitä nappasin selaimen näytöltä kotona hiirellä raahaten Flickr-jakoon (Flock-selaimen Media Bar -työkalurivin kautta; olisin voinut käyttää myös Flock-selaimen Web Clopboard-toimintoa, raahata kuvan sinne ja raahata sen Blog This -ikkunaan eli tämän jutun kuvitukseksi) ja tässä se on ta-daa ilman pimiöitä JA HUOM! ilman, että tämä kuva kävi tallennettuna tiedostona yhtään kertaa myöskään omalla tietokoneellani (ja oikeesti alle 10 klikkausta... niin siis tähän tarvittiin Blogger-sovellus kännykkään ja Flock-selain).

Klikkaa oheista ruutukaappausta, jos haluat nähdä suurempana. Näkymässä siis Flock-selaimen bloggausväline vasemmalla (Blog This, joka ei enää harmi kyllä kellu selaimen päällä, kuten ennen), keskellä Web Clipboard, oikealla ylhäällä Media Bar, jossa reaaliaikainen näyttö Flickr-kuviini sekä kavereiden kuviin ja oikealla alhaalla selainikkuna välilehtineen.

Ei kommentteja: