maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Plokihelmi

Aristoteleen kantapää:
Todellista älykorvaviihdettä ja sanallista ilotulitusta eetterin täydeltä. Voi kuunnella verkon kautta uudelleen ja uudelleen ja uudelleen nam. Ääniosasto tekstiplokin kupeessa. Mitenkäs tuo podcast nyt sitten nätisti kääntyisi härmän murteelle... kuulumia, äänikkeitä... (podcast mainostaa yhtä tiettyä merkkisoitinta ja sellaista tietysti kannatta hiukkasen vastustaa, vaikka kukaanhan ei enää moista kai huomaa).

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hauska yhteensattuma, että maanantai-iltana päädyin itsekin Heikuran Aristoteleen kantapäähän (rakastan verbaalisia sanaleikkejä/vitsejä!)ensimmäistä kertaa. Olin kalastelemassa saalista opettaja-kollegoja varten YLEn oppiminen-palvelusta ja päädyin radio-ohjelmien ja blogien kohdalle. Paljon on YLE kasannut aarteita tuon helmen lisäksi. Ovatkohan opettajat huomanneet niitä?

Anne Rongas kirjoitti...

YLEllä on tosi hienot sivut, myös podcast-lähetyksia (ei tartte olla iPodia kuunteluun, riittää, kun lataa koneelle iTunesin ja saa lemppariohjelmat tilattua). Elävä arkisto on mahtava, Klaffi tosi hieno ja paljon muuta. Kannattaa levittää tietoa opeverkostoissa.