torstaina, heinäkuuta 19, 2007

Virtuaaliluokassa 44 oppilasta | Tuhat sanaa

Tuhat sanaa -blogista bongattu:
Julkaisin juuri Sula Pinta - podcast - syötteeseen (XML / iTunes) tämän viikon bonusjakson, informaatiotieteen tutkija Kim Holmbergin haastattelun. Abo Akademi on tiettävästi ainoa akateeminen instituutio Suomessa, joka on järjestänyt opetusta Second Life - virtuaalimaailmassa.
Virtuaaliluokassa 44 oppilasta | Tuhat sanaa

Hienoa!!! Toivottavasti Sokratinna Runokin saa portit auki toiseen maailmaan ennen koulun alkua, jos vain niin käy, siellä pidetään Sokrates-kahvilaa Christopher Phillipsin oppien innostamana.

En ole siis vieläkään onnistunut Second Lifen kanssa... tämäkin kuuluu tieto- ja viestintätekniikan käyttöön... ja olen muuten sitä mieltä, että ei teknisten ongelmien kanssa kannata kiukutella. Mitä en nyt osaa, vielä opin. Kun ostin ensimmäisen tietokoneeni, ostin myös skannerin, se oli sellainen Logitechin käsiskanneri, kalliskin siihen aikaan. Onnistuin skannaamaan yhden ainoan kuvan ja senkin venyneenä. Silti en luovuttanut toivoani, että vielä joku päivä skannaan helposti ja vaivatta, ja niinhän tuo nyt menee. Ja siitäkin huolimatta, että ei ole ketään neuvomassa ja auttamassa... ei nyt Second Lifen kanssa, kuten ei aikoinaan skannerin kanssa. Sitkeys on tietotekniikan kanssa sopiva luonteenpiirre.

Blogged with Flock

Ei kommentteja: