maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

ILMAISET KOTISIVUT

Ilmaiset kotisivut Suntuubi.com - Suomen suurin verkkosivuyhteisöSuntuubi.com palvelun avulla perustat omat ilmaiset kotisivut muutamassa minuutissa! Ota uusin Web 2.0 teknologia käyttöösi ja tee ilmaiset kotisivut hetkessä. Ylläpidä kotisivujasi suoraan Internet -selaimella. Mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa. Saat ilmaiseksi sivuillesi seuraavat ominaisuudet: blogi, kuvagalleria, keskustelufoorumi, vieraskirja sekä kävijätilastointi.
ILMAISET KOTISIVUT

Blogged with Flock

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Testasin tuota ja oli melko hyvä palvelu! Suosittelen vilpittömästi! Ohjeistus on hyvä ja jotenkin alkuunpäästyään looginen. Bonusta on että ohjeet on suomenkieliset.

Anonyymi kirjoitti...

Juu kerrankin oli palvelu jolla minäkin onnistuin kotisivujen tekemisessä. Tähän hommaan jää vain helposti koukkuun kun alkaa oppimaan kaikkea uutta kivaa.

Minä kirjoitti...

Minu mielestä tuo palvelu on aika huono. Ei pysty oikein muokkailemaan sivustoa.

Anne Rongas kirjoitti...

Kyse on kolme vuotta sitten kokeillusta palvelusta. En ole itse käyttänyt enkä seurannut palvelua sen jälkeen. Verkossa on paljon mahdollisesti hyviä juttuja, joita voi mahdollisesti kokeilla ja ne palvelevat tiettyjä käyttäjiä, eivät taas toisia. Tämä viidakko on toisille mieluisa, toisille turhauttava, jopa ahdistava.

andreas kirjoitti...

Itse ja ystäväni ovat suositelleet.
Fonectan tarjoamaa kotisivu ja verkkokauppa palveluita.
He pystyvät myös itse päivittämään helposti sivuja. Ennen heillä oli wordpress sivu ja jokin halpa palvelin mutta se kaatui aina.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa kokeilla <a href="http://ilmaisetkotisivut.org>ilmaiset kotisivut</a> sivua. Todella mukava ohjeistus ja sivut helppo tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

siis tuo osoite oli ilmaiset kotisivut :)

Topi Kangas kirjoitti...

Suntuubi on profiloitunut keppihevostallien yms. lastensivujen palveluksi. Ilmaisia kotisivuja on onneksi tarjolla muuallakin.

Anne Rongas kirjoitti...

Kiitos palautteesta Topi. Bloggaukseni oli vuodelta 2007. Pitää editoida tuonne itse tekstiin tuo huomio.