perjantaina, toukokuuta 02, 2008

Mozy – Virtuaalinen varmuuskopioMozy on voittanut PC Magazine vuoden 2006 palkinnon sarjassa Online Backup. Nyt Mozy tarjoaa virtuaalitallennusta myös Mac-käyttäjille. Ensin rekisteröidytään palveluun, ladataan pieni ohjelma omalle koneelle, valitaan tallennettavat tiedostot ja tehdään ensimmäinen varmuuskopio. Mozy tarjoaa 2 GB ilmaista tallennustilaa ja maksullisia vaihtoehtoja. Tallennus tapahtuu kryptattuna (myös oma kryptausavain on mahdollinen). Ensimmäinen tallennus on hidas, mutta jatkossa Mozy tallentaa vain muutokset.

Ilmaistallennukseen kirjautuminen on hieman piilossa. Ilmaiskäyttäjät ja heidän ystävänsä saavat myös lisätilaa kaverikutsuilla, joten jos joku tämän lukija innostuu ottamaan ilmaistilan käyttöön, kirjoittamalla referral code -kohtaan C94B2A saa neljännesgigan enemmän tallennustilaa (ilmaistilin luomisessa taustatietokyselyn jälkeen lomakkeelle Welcome To Mozy!).

Lisätietoja Mozy FAQ

Online Backup, Data Backup & Remote Backup Solutions from Mozy.com – Welcome
Mozy is a simple and safe way to back up all the important stuff on your computer. A copy of your data is stored in a secure, remote location for safekeeping, so that in the event of disaster your data is still retrievable.

Ei kommentteja: