tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Loistava blogikurssi kirjastoväelle

Tähän KANNATTAA tutustua!

23 asiaa
"23 asiaa on suomenkielinen ja Suomen oloihin mukautettu toteutus Helene Blowersin Charlotte & Mecklenburgin piirikunnan kirjastoille tekemästä Learning 2.0 -kurssista, joka opettaa kirjastolaisille web 2.0 -työkalujen käyttöä. Kurssi sai paljon huomiota, ja Blowersin myöntämät, hyvin vapaat käyttöoikeudet mahdollistivat ja rohkaisivat lukuisia muita kirjastoja muokkaamaan omia toteutuksiaan tästä myöhemmin 23 Thingsinä tunnetusta konseptista."

3 kommenttia:

Liisa Hoffman kirjoitti...

Olet Anne oikeassa. Kiitokset jälleen.

Tuosta kirjastoväelle tarkoitetusta kurssista olisi todella hyötyä moneen muuhunkin ammattiin. Olen varma että omalla työpaikallanikin se olisi hyvä - ja itsekin haluaisin sille osallistua, sen avulla verkostoitua, myös vähän vieraampien työkavereiden kanssa.

Juuri kuten kirjoitit - kannattaa tutustua!

VirtuaaliAnu kirjoitti...

Kiitos vaan linkistä! Tosi hyvän näköinen paketti, jota kannattaa varmasti matkia jos järkkää sosiaalisen median pidempiaikaista koulutusta. Olen huomannut, että mm. opettajat kyllä innostuvat sossuwebin ominaisuuksista, mutta tarvitsisivat enemmän aikaa niiden kanssa leikkimiseen, jotta työkalut tulisivat niin tutuiksi, että uskaltaisivat ottaa opetukseenkin mukaan.

mace kirjoitti...

Tervetuloa matkimaan! :) Materiaali on julkaistu siten, että sitä voi käyttää, muokata, uudelleenlevittää ym. näiden ehtojen mukaisesti. Mekin (siis minä Mace sekä Matti) olemme matkineet, ja ne joilta me olemme matkineet ovat matkineet muilta. Sivilisaatio ja kulttuuri rakentuu toisten työtä hyväksikäyttämällä, ja näinhän se on aina ollut!

Olemme me muuten teidän maikkojenkin juttuja tsiigailleet tätä kurssi kasatessa, kiitos erityisesti Annelle joka on tehnyt uraauurtavaa työtä siellä opetuspuolella.