sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

VUVOX mediapajasta kajahtaa

Pienen ihmettelyn jälkeen aikaansaatua. Saa upotettuakin, mutta musiikin vuoksi en nyt laita tähän.

Myöhempi lisäys: oma koevedos on aika surkea, mutta tästä visuaalisesta vierailusta Second Life -maailmassa näkee paremmin, kuinka VUVOX eroaa aiemmista esityskoostamispalveluista.

VUVOX tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia koostaa kuvista, äänestä ja videoista esityksiä. Tulossa tekstien liittäminen. Sisältää joitakin vekkuleita editointiominaisuuksia. Mukaan voi laittaa omaa selostusta mp3-muodossa tai musiikkia (kokeilussa Code Fusion hankittu Download.com Music-sivuilta). Kuvia voi pysäyttää klikkaamalla ja äänet saa vaiennettua (ääni voi olla ärsyttävä... mutta jos laittaa selostuksen, siksi kokeilin). Kehyksiä löytyy useammanlaisia ja monet interaktiivisia eli vaativat hiirityöskentelyä.

3 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Toistaiseksi luulen kyllä tyytyväni voicethreadiin ja slideshareen. Minua ärsytti aivan hirveästi tuo musiikki (olen auditiivisesti oppiva, äärimmäisen epämusikaalinen ihminen, jolle hyväkin musiikki on vain hälinää kanavassa. Siksi tuo plimputus oli varsin iiks!). Mutat vaikkei tämä palvelu nyt ihan sytyttänytkään, niin hyvä, että jaksat sinnikkäästi testailla ja jakaa kokemuksiasi! Pääsee itse peesissä!

Anne Rongas kirjoitti...

Joopa, se musa oli vain ihan koejuttu mp3-liitoksesta. VUVOXissa on mainitsemisiisi verraten käteviä ominaisuuksia. Kannattaa tarkkailla, siellä oli pari hyvää juttua comming soon.

Anne Rongas kirjoitti...

Tässä on esimerkki visuaalisesta vierailusta SL-maailmassa ilman ääntä. Hiirellä pitää liikkua esityksessä, saa pysähtymään, menemään eteen ja taakse. Sieltä löytyy myös mallipohja, jossa voi napata näkyviin halutun kuvan eli kaikki näkyvissä yhdellä kertaa. Ja esitykset saa kokonäyttötilaan.