sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2007

ePortfolio

Katso ja kuuntele ensin Ben Werdmullerin selostus, kuinka koota Elgg-ePortfolio ja sitten vain kokeilemaan! Tässä on ainoastaan se juttu, että Elgg pitää ensin asentaa palvelimelle... ...ahaa, oli varmaan liian pikainen päätelmä (ks. kommentti). Hyvä, pitää kokeilla.

5 kommenttia:

Raimo kirjoitti...

Ei kait sentään. Kyllähän Elgg Spacen voi perustaa Elggin omalle palvelimelle.

Raimo Parikka

Anne Rongas kirjoitti...

hei, tuo kuulostaa hyvältä, niin nopsaan hankeraportoinnin lomassa silmäsin, kun tuli vastaan. siellä oli selostusta lataamisesta ja asentamisesta ja siitä sitten päättelin näin. en vielä kokeillut. pitää kokeilla, näytti kiinnostavalta.

Raimo kirjoitti...

Terry Anderson (Athabascan yliopisto Kanadassa) julkaisi viime syyskuussa blogissaan 10 min videoesityksen siitä miten hän käyttää Elggiä omassa työssään. http://terrya.edublogs.org/2006/09/26/elluminate-based-demonstration-of-me2u-social-software/

Katselu vaatii Elluminaten player. Se on ilmainen ja muutenkin ihan hyödyllinen, koska kanadalaiset jakelevat alvariinsa sillä tehtyjä tallenteita. Sen avulla voi osallistua myös Elluminatella toteutettuihin konferensseihin.

Raimo kirjoitti...

http://terrya.edublogs.org/2006/09/26/
elluminate-based-demonstration-of-me2u-social-software/

Anne Rongas kirjoitti...

KIITOS! ääk, sormia syyhyttää päästä kokeilemaan... olen tosiaan utelias mummo. Pari päivää työn tiiviitä kahleita, mutta sitten taas uutta oppimaan kokeillen.

Tuli noista linkeistä mieleen, että sekä Firefoxiin että Flockiin saa näppärän bbcode-laajennuksen, jolla saa hiiren 2-näppäimellä lisättyä hyperlinkkejä yms. peruskoodia esim. tällaiseen blogikommenttiin.