perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Mitä väliä kuvilla on?

Vihdoin meille kuvattelijoille (kuva-ajattelijoille) ovat jotkut maapallon lempeät pehmytnikkarit (software engineers) panneet parastaan. Olen AIVAN myyty Flock-selaimelle ja Flickr-kuvanjakopalvelulle. Siis 100% FF-hyypiö! Flock on verrattomalla tavalla integroitu Flickrin kanssa. Kuvien vieminen nettijakoon vaatii entistä vähemmän klikkauksia ja sujuu kuin tanssi. Samoin Flock toimii saumatta yhteen del.icio.us'in kanssa. Ja kuten jo aiemmin hehkutin: bloggaaminen on tällä selaimella uskomattoman yksinkertaista ;-))!

Kuvitus keventää ja helpottaa. Muistan paremmin, keskityn intensiivisemmin ja opin kevyemmin, kun ympärilläni on näköhavaintoja luonnosta. Ikkuna tietokoneen äärellä on välttämätön ajattelulleni. Myös valokuvat käyvät. Jopa >> tämmonen kuvitus helpottaa minua!
Lisäys: Muistelin, että joku suomalainen tutkii verkkoa tunteiden näkökulmasta (ja kuvat taas liittyvät tähän voimakkaasti). Löysin. Tutkimusta tekee oikeastaan ryhmä: Miika Lehtonen, Sanna Vahtivuori-Hänninen, Tom Page ja Gisli Thorsteinsson. Näin tästä Miikan ja Sannan kiinnostavan esityksen 1.12.05 Life as Learning -projektin päätösseminaarissa, mutta nopeasti en löydä verkosta mitään lisätietoa aiheesta. Olen tehnyt esityksestä muistiinpanon: "Emotionaaliset ja esteettiset seikat virtuaalitiloissa merkittävämpiä kuin on ajateltu (suhteessa kognitiiviseen sisältöön). Myös neuropsykologiset tutkimukset tukevat emootioiden roolia ja merkitystä."
>> Tervetuloa kurkkaamaan kesääni!
>> Tai viime vuonna säilöttyjä kuvamuistoja

Ei kommentteja: