sunnuntaina, heinäkuuta 16, 2006

edublogs.org - integroitu blogi & wiki ym.

edublogs.org tarjoaa opetuskäyttöön entistä hienomman paketin. WordPress.com -blogiin on liitetty mainokseton Wikispaces. Tarjolla on myös Yacapaca-arviointityökalu. Muilla mailla ollaan hyvin pitkällä uusien joustavien eOppimisen palveluiden kehittämisessä. Tietenkin suurilla kielialueilla ja suurissa maissa kehitystyö etenee nopeasti, mutta suomalainen rehvastelu IT-ihmemaana ei aina ole kovin katteellista. Meiltä puuttuu kokonaan sellainen toimija, joka rahoittaisi julkisen palvelun vuorovaikutteista verkkoa. Olethan tutustunut Brittein opetushallituksen tukemaan Teachers'TV täydennyskoulutuspalveluun? Huokaus ja pieni kateen kellastus silmillä... no, mutta otetaan täysi hyöty näistä avoimesti meillekin tarjolla olevista jutuista.
Seuraavan päivän lisäys: Edublogs.org tarjoaa hyviä sivupohjia (erilaisia kuin WordPress.org). Rakentelen kuukauden päästä alkavan pedagogisen kurssimme sydäntä Edublogisin blogin ja wikin ympärille.

Luin tänään 19.7. luotettavasta lähteestä, että edublogs.org on: "the largest educational blogging community on the web"

Ei kommentteja: