perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Blogin tekijälle kootut linkkilistat

Tämän blogin sivupalkissa on tutkimus- ja keräilyluontoisesti (liian) paljon sälää. Aion toimittaa tästä blogista wikin, joka jäsentää jatkuvasti paisuvaa tietomäärää.

Olen jo jonkin aikaa toimittanut sivustoa, jonka päätarkoitus on koota opettajille ilmaisia verkkopalveluita ja ohjelmia: Ohjelmia opettajan käyttöön. Olen toimittanut sivuja eräänä tvt-opetuskäytön hankkeemme palveluna - ja aika lailla harrastuspohjalta eli aion ylläpitää niitä jatkossakin. Olisin aivan järkyttyneen tyytyväinen, jos joskus saisin linkkivinkkejä sivuilla kävijöitä (jokaisella sivulla on palautelomake). Tulen toimittamaan näistä ilmaisohjelmista myös konkreettisia erimerkkejä opetussovelluksiksi (esim. kuinka luokka kerää kasvion digikameran, webkartan ja Flickr-palvelun avulla.)

Edellä mainituilla sivuilla on luonnollisesti osio, joka esittelee blogeja, wikejä ja podcasteja. Sivun vasemman laidan navigoinnista pääsee kyseisen sivun (tummennettu) ylä ja alapuolella oleville sivuille. Vapaaseen hyötykäyttöön. Linkittäminen suositeltavaa.

Ei kommentteja: