sunnuntaina, huhtikuuta 12, 2009

TiVi mikrobloggaajista

27:ttä vuotta ilmestyvällä Talentumin Tietoviikko-lehden verkkosivujen haku on aika onneton ja näyttää, ettei sieltä löydy paperilehden juttuja. Harmi, olisi ollut kiva laittaa tähän linkiksi sattumoisin käsiin osuneen paperilehden 3.4.09 juttu Viestinnän viimeisin vallankumous – Mikroblogit synnyttävät yhteistyötä yli organisaatiorajojen (kirjoittanut Jouni Junkkaala).

Mikrobloggausta käsiteltiin myös toisella aukeamalla, kohteena Twitter. Kuten tarkkanäköiset oheisesta kuvasta havaitsevat, kuvituksena Tarmo Toikkasen hitusen riisuttu mikrobloggausverkosto.

3 kommenttia:

Tarmo Toikkanen kirjoitti...

Jep, toimittaja alunperin halusi laittaa sen julkaisemani todellisen kuvan, mutta itse olin vähän sitä mieltä, että vähän yleisempi voisi toimia paremmin. Niinkuin toimikin. Hauskasti toimituksessa sitten vielä kuvittaja kävi tuosta kuvasta englanninkieliset sanat korvaamassa suomennoksilla, jotka tarkkanäköinen erottaa fontin perusteella. :)

Jouni Junkkaala kirjoitti...

Juttu on kyllä verkossa:

http://www.tietoviikko.fi/taustat/article267339.ece

Printtijuttumme tulevat verkkoon pienellä tai vähän isommalla viipeellä.

Korvasin englanninkieliset sanat suomennoksilla lehtemme linjan mukaisesti: käytetään suomea aina, kun se vain on mahdollista.

Anne Rongas kirjoitti...

Hei, kiitos tiedosta näin pitemmän ajan jäljiltäkin!