torstaina, tammikuuta 22, 2009

SlideShare + YouTube

Nyt on mahdollista upottaa SlideShare-esitykseen videopätkiä YouTuben kautta. Piakkoin myös Macin Keynote-esitykset kelpaavat ladattaviksi. Näin palvelun omin sanoin:
"Starting today you can embed YouTube videos into SlideShare. It's really easy. After uploading your video, go to your presentation. Choose the slide and paste the embed code for the video. We will add a slide in that spot with the video embedded."
Sitten kun SlideShare korjaisi vielä linkkien näkymisen. Olen viime aikoina jakanut esityksiä enimmäkseen Google-esityksen kautta, koska siinä kaikki linkit toimivat myös pienessä esitysruudussa. SlideShare näyttää eteen ja taakse selaavia sormia ruudun laidoille, joten pienessä esitystilassa vain keskellä olevat linkit toimivat hyperlinkkeinä.

SlideSharen hyvä ominaisuus on, että se näyttää automaattisesti esityksen tekstit samalla sivulla kuin esityksen. Myös kaveeraaminen ja esitysten luokittelu sekä haku ovat SlideSharen verrattomia ominaisuuksia. Näistä syistä olen usein jakanut Google-esityksellä tehdyn ja julkaistun jutun myös SlideSharessa.

Ei kommentteja: