sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Del.icio.us – osa II

Sun Äitis kommentoi hyvin edelliseen:
"Yleensä on niin, että uusien opettajien suurin murhe on, että oppimateriaalin tekemiseen menee niin kauheesti aikaa. Varsinkin, jos joutuu opettamaan englanniksi. Kaikki näitä opettajia haluan vilpittömästi kannustaa etsimään ensin del.icio.usista, SlideSharesta ja YouTubesta!"
Hän vinkkasi kurkistamaan myös suoraan edellisessä viestissä olleen videon alkusijoille, Common Craftin sivuille. Voisin lisätä vielä webvälineistön käyttöä opettelevalle opettajalle TeacherTuben. Ja hyvää vauhtia toivon myös LeMill-hankkeelle. Sinne mukaan! Kokoilemme talkoilla (totta, kukaan ei maksa tästä) opasteita aloitteleville sosiaalisen median opetuskäyttäjille: Tervetuloa wikivierailulle ja mukaan talkoisiin.

Ja tässä Sun Äitis vinkistä poimittu SlideShare-esitys delistä:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä sivusta ja ohjeista. Itse toimin peruskoulun yläkoulun opettajana. Olemme aloittelemassa tulevaisuuden koulu-projektia, ja tämä blogien opetuskäyttö tuntuu tällä hetkellä todella mielenkiintoiselta. Hieman mietityttää tuo oppilaiden ikä, mutta joka tapauksessa aion kokeilla tätä ensi vuoden kansainvälisen verkoston yhteistyötapana, ja ehkä pienemmässä määrin jo aiemminkin. Tutustun nyt kaikessa rauhassa näihin ohjeisiin, ja katsotaan mihin asti pääsen.
Totta, minkään uuden kehittelemisestä ei makseta, mutta toisaalta verkostuessa löydät aina uusia kontakteja ja ideoita, ja ainakin minun kohdallani se auttaa työssä jaksamiseen.
Ritva

Sun äitis kirjoitti...

Anne,
kurkkaa gmailiisi, siellä odottelee viesti.

terkuin