torstaina, marraskuuta 05, 2009

Veikeä Google Wave -kokemus

Sain Googlelta uuden koekäytössä olevan Waven kutsun ja tilaisuuden kutsua 20 muuta Waven koekäyttäjiksi.

Muutama kutsu oli vielä jäljellä ja äsken tapasin tuttavan, joka oli kutsua vailla. Niinpä avasin Waven, lähetin kutsun ja huomasin, että yksi kutsun saaneista oli jättänyt kiitoksen. Vastasin siihen ja ping! hän oli linjoilla ja alkoi vastaamaan saman tien. Rupattelimme hetken.

Tosi hauskaa oli se, että keskustelu rönsyili graafisesti. Vastasimme välillä edeltävän keskustelun aiempiin repliikkeihin. Wavessa näkee, kun toinen kirjoittaa ja luontevasti omaa vastaustaan alkaa kirjoittamaan samaan aikaa toisen vielä vastatessa. Siis voidaan puhua yhteen ääneen ja silti kuulla toisiamme. Jänskää. Tuntui ihan hauskalta.

Ks. Google Waven käyttäjämanuaali.

5 kommenttia:

Vesa kirjoitti...

Haluan kutsun! Please

Virve Vainiala kirjoitti...

Kiitos, minulle myös. :)

Tietäisin heti paikalla noin sata ja kymmenen mahdollisuutta käyttää Google Wavea.

Anne Rongas kirjoitti...

Olisi kiva kutsua, mutta 20 kutsua meni nopsaan. Qaikusta juuri luin, että eBayssä myydään kutsuja. No, tulee se kaikille avoimeksi jossain vaiheessa ja aina kannattaa laittaa Googlelle pyynti menemään.

Rupattelua kokeiltiin taas äsken. Kyllä tuosta hyvä tulee, jahka vakautuu ja avautuu.

Leena kirjoitti...

Sain kyllä jo kutsun, mutta minä en ole vielä voinut kutsua uusia.Oletko siis saanut omasi jo kauan aikaa sitten?
Minä olen myös kokeillut ja hauskaa on, mutta näen siinä paljon muitakin mahdollisuuksia. Yhdessä Wavessahan voi olla useampia osanottajia, eikä keskustelun tarvitse tapahtua molempien ollessa online.
Onko sinulla minun Google-mailini osoite? Voitaisiin kokeilla joskus veivailua.

Anne Rongas kirjoitti...

Moi Leena, ensimmäisenä kaverikutsuja saivat 20 kpl ne, jotka saivat kutsunsa suoraan Googlelta. Itse lähetin pyynnön heti, kun Wavesta tuli esitietoa. Arpovat, kelle kutsuja lähtee. Qaikusta ja Wavesta luin, että myös ahkerat wavettajat tai veivailijat tai kuinka tuo nyt alkaa taipumaan (ehdotuksia on monia) saavat myös lisää kutsuja, myös ne, joiden alkuperäinen kutsu on tullut kaverilta.

Minut löydät rongas.anne ja wave laittaa kaikille wave-tunnuksen loppuun @googlewave.com.

Olen suomalaisten ryhmässä, jossa ontällä hetkellä 269 jäsentä ja se on aika mahdoton, lähinnä siis kavereitten bongailuun. Muuten kyllä pienemmät ryhmät ihan kohtuullisia.