keskiviikkona, helmikuuta 27, 2008

Työkaveri kulkee taskussa

Kuka tutkija olikaan kirjoittanut tästä? Millä ohjelmalla tän homman saa tehtyä? Onko joku jo tehnyt samanlaista tai vastaavaa missään? Onks tää ymmärrettävästi kirjoitettu? Mitähän tästä vielä puuttuu? Oletko jo nähnyt tämän?

Työhuone ja kahvipöytä samassa. Mahtuu taskuun ja on käsillä missä vain tietokoneelle pääsy. Jatkuva apu, tsemppaus ja yhteistyö. Maailman parhaita työkavereita. Jaikussa, Ningissä, Sixgoupissa, Del.icio.usissa, Google Talkissa. Tuli nyt mieleen kehua, kun tuossa aamupäivällä eräs yhteistyöverkoston ihminen sanoi, että on tullut viime aikoina ihan pudottua näistä sosiaalisen median uusista jutuista. Hänkin työkseen puuhaa aiheen parissa.

(Työ)kaveriverkostot pitävät kätevästi ja ystävällisen hauskasti ammattitaitoa yllä. Samalla myös tarjolla on verratomia mahdollisuuksia yhdistää erilaista osaavien taitoja. Parempaa ammatillista täydennyskoulutusta en osaa keksiä - ja ilmaiseksi vielä.

1 kommentti:

teromakotero kirjoitti...

Näin on. Maailma muuttuu todella pieneksi. Maiden ja kulttuurien väliset rajat häviävät. Kaikista tulee sekä oppijoita että opettajia. Kaikki on kaikille avointa ilmaiseksi. Ei ole enää väliä mihin maahan synnyt. Tämä ihana utopia on lähellä. Asiaan liittyen seuraava linkki esitykseen If you love something ... set it free http://www.slideshare.net/iandavis/code4lib2009-keynote-1073812 . Voiko sen paremmin sanoa?