tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Googlen toimisto esittää


Nyt voi sitten rentoutua PowerPointtien tekemisen kanssa. Internetissä kiinni olevalla konella pääsee mistä tahansa rustaamaan yksin tai yhdessä hienoja diaesityksiä. Tästä on iloa opettajalle, sillä kaikilla opiskelijoilla ei kotikoneen varustuksiin kuulu MS Office.

Asiakirjat ja taulukot ovat muuttuneet Google Dokumenteiksi ja niillä saa aikaan siis teksti-, taulukko- ja esitysdokuja. Kiitosta vain Google, nälkäisenä odotellaan lischää palveluksia.

2 kommenttia:

VirtuaaliAnu kirjoitti...

Testasin Googlen esitystyökalua, tosi kätevän ja helppokäyttöisen oloinen systeemi. Hyvää on mm. se, että useampi pystyy editoimaan (samaankin aikaan). Tämä ominaisuushan oli jo aiemmassa Google docs -versiossa.

Toni Hintikka kirjoitti...

Juu, eli tämä yhteiskäyttö on nimeenomaan Google Dokumentit palvelun vahvuus. Nykyisinhän pakettiin kuuluu Taulukkolaskenta, Tekstinkäsittely ja Esitysgrafiikka. Ominaisuuksia ei ole niin paljon kuin vastaavissa toimistosovelluksissa paikallisina. Voin kuintenkin ATK-kouluttajana sanoa, että ei niitä kaikkia toimintoja tarvitsekkaan.

Tiimityökaluna Google Dokumentit on loistotyökalu. Koko Googlen paketin saa myös yrityksen käyttöön ilmaiseksi täältä. Tarvitset ainoastaan Domain nimen.

Google Apps pakettiin kuuluvat myös oma aloitussivu,verkkosivut, Gmail sähköposti ja kalenteri hallinnoituna.

Tämä kommentti ei ole mainos, mutta haluan pitää asiaa esillä, koska loistavasta tuotteesta on kysymys.