torstaina, kesäkuuta 29, 2006

eLearning 2006 - Conference blog reportage

eLearning 2006 - Conference blog: erinomainen esimerkki laajennuksesta, joka soveltuu jokaiseen seminaariin ja konferenssiin. Blogin kautta toteutettu ennen/aikana/jälkeen -keskustelu toteuttaa hyvin myös oppimisen periaatteita: orientoituminen, sisäistäminen, reflektointi.

4.-5.7. Espoossa toteutuva EU eLearning congerence on ottanut käyttöön myös muita sosiaalisia webvälineitä: wikin, Frappr-kartan ja chatin.

Check out our Frappr!

Hienot seminaarikansiot ja konferenssilaukut saa minun puolestani haudata historiaan (jotain pientä paperia, mutta ei A4-saastetta ei). Käytettäköön ne rahat näiden digitaalisten laajennusten toteuttamiseen ja kehittämiseen! Jos oikein välttämättä haluaa pidellä kädessään jotain, voi verkkosivut ladata koneelleen ja tallentaa tai tulostaa.

Muistan ensimmäisestä seminaariviikonlopustani 17-vuotiaana vuonna 79, miten hämmentävältä tuntui tapahtuman jälkeinen aivotoiminta ja se, ettei sitten enää voinut kellekään kertoa kaikkia omia loistavia ideoita. Nyt blogit ja wikit välittävät hitaita ajatuksia. Ja myöskin ajatuksen puolikkaita, sinne päin juttuja, kehitelmiä ja kummasteluja.

Ei kommentteja: